Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nuppunen olen minä, Karoliina Helle, 39-vuotias kätilö. vyöhyketerapeutti ja doula. 

Valmistuin kätilöksi 05/2018 ja olen työskennellyt sen jälkeen vaihdellen synnytysosastolla, lapsivuodeosastolla (Naistenklinikka+Lohjan sairaala) ja yksityisenä kätilönä.

Olen muuttanut Helsingistä maalle Sammattiin muutama vuosi sitten mutta kotisynnytys ja doula-asiakkaita minulla on edelleen koko Turku-Helsinki-akselilla ja pidemmällekin lähden pyydettäessä. Muissa merkeissä minua pääsee tapaamaan helpoimmin Lohjan keskustassa, jossa tarjoan esimerkiksi imetysohjausta, vyöhyketerapiaa ja synnytysvalmennusta. Kotikäyntejä voi myös kysyä ja etätapaamisetkin onnistuvat. 

Doulana olen toiminut kohta kymmenen vuotta ja saanut kunnian doulata hyvin erilaisissa ympäristöissä ja synnytyksissä, mm. kaksossynnytyksissä, sektioissa ja kotisynnytyksissä. Olen käynyt Tampereen Napapiirin doulakoulutuksen ja jatkokouluttaudun jatkuvasti. Olen sitoutunut Suomen Doulat ry:n luomiin Doulan eettisiin periaatteisiin.

Olen ollut mukana Aktiivinen synnytys ry:n hallituksessa useita vuosia sekä Suomen Doulat ry:n hallituksessa. Olen toiminut myös Imetyksen tuki ry:n imetystukiäitinä ja lisäksi minulla on WHO:n imetysohjaajakoulutus. Vyöhyketerapeutiksi olen valmistunut 2013.