Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kallion doulat ja neuvolaharjoittelu

Lisätty 13.09.2017

Kesällä riitti mukavasti asiakkaita ja tämä oli ensimmäinen kerta kun tein kesätöiksi ainoastaan doulauksia. Ehkä hienoin juttu tässä kesässä oli doularyhmämme Kallion doulien toiminnan alku ja muodostuminen. Aloitimme tällä viikolla kuukausittaiset doulaillat oksitosiini-teemalla ja ensimmäiselle kerralle saapui ilahduttavan monta odottajaa. Koska olemme kaikki jo ystäviä entuudestaan, kätilöopiskelijoita yhtä lukuunottamatta ja hyvin motivoituneita tähän työhön niin ryhmässämme on ihan mahtava tekemisen meininki alusta saakka. Ja suuret suunnitelmat tulevaisuudelle! 

Lue kokonaan »

Lapsivuodeharjoittelun tunnelmia

Lisätty 14.04.2017
Lue kokonaan »

Tasapainoa ja rentoutta raskausaikaan ja synnytykseen

Lisätty 20.03.2017

Menneenä viikonloppuna sain nauttia oksitosiinihuuruista koulutuksen merkeissä, kun osallistuin Spinning babies ja Rebozo -työpajoihin Osteopatiakoulu Atlaksen tiloissa Espoossa.  

Lue kokonaan »

Imetystä ja ihastelua

Lisätty 13.03.2017

Kätilöopinnot edistyvät ja teen juuri työharjoittelua lapsivuodeosastolla Kätilöopistolla. Harjoittelu on ollut aivan ihanaa! On ihan uskomatonta päästä vihdoinkin tekemään ihan oikeaa kätilön työtä, niin pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen. Pienten vastasyntyneiden hoito ja ihastelu, imetyksen tukeminen ja äitien kanssa keskustelu muun muassa synnytyksistä on niin hienoa, että aika kuluu aivan huomaamatta. Olen todella nauttinut ja päivät vierähtävät hurjan nopeasti. On erityisen mukava päästä vahvistamaan taitoja juuri aivan imetyksen alkutaipaleen tukemisesta ja tästä on varmasti paljon hyötyä doulankin työssä :)

 

Lue kokonaan »

Uudet nettisivut

Lisätty 09.01.2017

En ole mikään tietokonevelho, mutta sainpa lopulta kuitenkin sentään hankittua oman domainin ja nettisivut. Tänne blogin puolelle yritän päivitellä työhöni liittyviä kuulumisia :)

Lue kokonaan »